Jan-van-Gent strekt zich uit over een lengte van bijna 17 meter langs de gehele zuidwest-zijde van de boerderij. Met een breedte van 5,5 meter is dit een riante vakantiewoning.voor vier personen. De woonkamer met open keuken, badkamer en de 2 slaapkamers zijn allen op de begane grond gelegen. (Er zijn wel op- en afstapjes). De woning is eveneens met 4 sterren gekwalificeerd. In de woning mag niet worden gerookt en honden worden niet toegelaten.

Jan-van-Gent is ingericht met sfeervol antiek en tegelijk modern comfortabel. De vloeren zijn grotendeels van natuursteen met vloerverwarming. Behalve vloerverwarming is de woning voorzien van centrale verwarming en een gasgestookte houtblokkenhaard. In de ruime badkamer zijn een ligbad, douche, wastafel en toilet te vinden. De kleurentelevisie heeft satellietontvangst. In de keuken heeft u onder andere het gemak van een vaatwasmachine, mini-oven, magnetron en koelkast.

Stopcontacten zijn grotendeels voorzien van kinderbeveiliging. Voor comfortabel slapen zijn ook hier boxsprings van 90x200cm. De bedden in de Jan-van-Gent zijn voorzien van Texeler dekbedden.

Uw bed is vanzelfsprekend opgemaakt bij aankomst!